Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Tankstation In Rosmalen Overvallen

Tankstation in Rosmalen overvallen

Overval met vuurwapen

Op dinsdagavond 28 februari rond 23.30 uur is een tankstation aan de Kruisstraat in Rosmalen overvallen. De dader bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste geld. Met een onbekende geldbedrag is hij er vervolgens vandoor gegaan.

Signalement

De politie is op zoek naar een man met de volgende kenmerken:

* Man * Ongeveer 25 jaar oud * 1.75 meter lang * Slank postuur * Donkere huidskleur * Droeg een zwarte bivakmuts, een zwarte jas en een zwarte broek

Getuigen gezocht

De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben of meer informatie hebben over de overval zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Tips om een overval te voorkomen

* Wees alert op je omgeving en let op verdachte personen of voertuigen. * Zorg voor goede verlichting rondom je bedrijfspand. * Installeer een alarmsysteem en camerabewaking. * Train je personeel in het omgaan met overvallen. * Werk samen met andere ondernemers in de buurt om een veilige omgeving te creƫren. * Meld verdachte activiteiten altijd aan de politie.

Wat te doen bij een overval

* Blijf kalm en doe wat de overvaller zegt. * Geef geen onnodig verzet, want dit kan gevaarlijk zijn. * Overhandig het gevraagde geld of andere goederen. * Let goed op het uiterlijk van de overvaller en eventuele kenmerken, zoals tatoeages of littekens. * Bel direct de politie nadat de overvaller vertrokken is.

Conclusie

De overval op het tankstation in Rosmalen is een ernstige zaak. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de dader. Iedereen die informatie heeft over de overval wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Het is belangrijk om maatregelen te nemen om overvallen te voorkomen en te weten wat te doen als je toch slachtoffer wordt.


Comments

More from our Blog